Duif gevonden?

Samenspel De Kempen

 

          DUIVENSPORT ..... FIJNE HOBBY!!

 

 

Zege op Nanteuil in Samenspel De Kempen voor H.Kennes

Al voor het twaalfde jaar spelen de duivenliefhebbers van de Kempen op diverse vluchten van oude en jonge duiven in overkoepelend verband samen. Het is dus een mooie mogelijkheid om op een gezonde manier de degens te kruisen in Kempisch verband. Natuurlijk zal de trek van de duiven van belang zijn waar de eerste duiven naar beneden duiken en hopelijk komen alle kanten van dit samenspel gedurende het jaar aan bod. Ook zorgt het grote gratis prijzenpakket ervoor dat iedereen,  over de hele uitslag verdeeld, een greep kan doen in de pot.

Voor deze eerste wedvlucht werden 1943 duiven door 87 Kempische duivenliefhebbers aan de start gebracht. De duiven werden om 7.30 uur vanuit Nanteuil de vrijheid gegeven. Met een kruissnelheid van bijna 74 km/u werkte een duif van Harrie Kennes de weg af naar het hok in Hapert. Deze jaarling NL18-3842158 zorgt weer voor een van de vele mooie parels op de kroon van Harrie, die al zo rijkelijk gevuld is.

 

De kop van de uitslag:

1.H.Kennes Hapert 2-3-23.P.v.Hoof Casteren 4-22.C.v.Gestel Reusel 5-10.A.A.N. Keeris Knegsel 6-7-25.Comb.v.Raak Hooge Mierde 8-19-20.W.Huijbregst Hapert 9-16.W.&D.Geudens Knegsel 11.A.v.d.Deen Hoogeloon 12-14.Comb.v.d.Wiel-Schreuder Luyksgestel 13.Wintermans-Den Hoed Eersel 15.Ant.v.d.Borne Hooge Mierde 17.K.Wouters Lage Mierde 18.J.v.d.Wijdeven Casteren